Jälle hakatakse valima kultuuripärli

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kulka.
Kulka. Foto: Laulupidu

Eesti kultuurikapitali Järvamaa ekspertgrupp ootab ettepanekuid maakonna kultuuri- ja spordivaldkonna inimeste tunnustamiseks.

Kandidaadiks võib esitada maakonnas tegutsevaid füüsilisi isikuid, mittetulundusühinguid ja organisatsioone. Kandidaate võivad esitada kõik isikud ja organisatsioonid. Korraga võib esitada ainult ühe kandidaadi. Välja antakse kolm tunnustust.

Kultuuripärli preemiaga tunnustatakse kunsti-, rahvakultuuri- ning kehakultuuri ja spordivaldkonna inimeste tööd ja innustatakse erialast pühendumist. Kultuuripärli kandidaadiks võib esitada Järvamaal tegutsevaid füüsilisi isikuid, kes on 2018. aastal maakonna kultuuri- ja spordielu edendamisel silma paistnud.

Aastapreemiaga tunnustatakse loome- ja spordiinimesi, kes on 2018. aastal Järvamaal mõjutanud valdkonna arengut ja aidanud kaasa maakonna tuntusele. Aastapreemia kandidaadiks võib esitada nii füüsilise isiku kui ka isikute grupi.

Elutööpreemiaga tunnustatakse isikut tema pikaajalise väljapaistva loomingulise või sporditegevuse eest. Elutööpreemia saajaks võib esitada vaid füüsilisi isikuid.

Järvamaa ekspertgrupp ootab kuni 20. novembrini e-posti aadressil jarvamaa@kulka.ee vabas vormis ettepanekuid või taotlusi, kus on lühike kirjeldus kandidaadi loomingulistest või sportlikest saavutustest 2018. aastal, kandidaadi tutvustus ja andmed (nimi, isikukood, aadress, telefon, e-post).

Lisateave: Liina Lehis, telefon 5330 4642 või e-post: jarvamaa@kulka.ee

Järvamaa taotluste, preemiate ja stipendiumide määramise korraga saab tutvuda SIIN

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles