Haigla asus abituriente õpetama

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Õpilaste huvi Paide gümnaasiumis avatud meditsiini-ja tervishoiu valikainete vastu oli nii suur, et kohtadele tuli korraldada konkurss. Lõpuks pääsesidki valikkursusele vaid abituriendid ja neistki parimad.

Paide gümnaasiumi direktor Urmo Reitav ja Järvamaa haigla õendusjuht Maire Raidvere märkisid, et õpilaste selline huvi tervishoiuvalikaine vastu üllatas neid. Järvamaa haigla peaarst Andres Müürsepp aga lootis, et tegijad ära ei väsi ning tulevikus võiks rääkida tervishoiutöötajaist, kes on lõpetanud Paide gümnaasiumi, seejärel arstiteaduskonna ning töötavad Järvamaa haiglas. Kursuse juhendajate kinnitusel soovib enamus osalevatest abiturientidest ka oma tuleviku meditsiiniga siduda.

Reitav täiendas, et neil käivad praegu Tartu Ülikooliga läbirääkimised, kuid pole välistatud, et kursuse lõpetanud saavad ülikooli sisseastumiseks lisapunkte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles