Ehitusettevõte aitab teatril jumalad maale tuua

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna, hoovihmasel pärastlõunal, kirjutasid Paide Teater, A.H. Tammsaare muuseum ning ehitusettevõte Haart Ehitus OÜ Vargamäe heinamaal alla koostöölepingutele, et tuua 2019. suvel publiku ette lavastus „Eesti jumalad“.

Kolme osapoole allkirjad saanud leping lubab sündida lavastusel, mis küsib Anton Hansen Tammsaarelt mõtteid laenates, kas ja kuidas võib eestlane õndsaks saada.

„Tühi põld ei ole tühi. Sellest heinamaast saab kohtumispaik, kus teater kohtub publikuga, Tammsaare Haart Ehitusega, muuseum teatriga ja kõik me koos Eesti jumalatega.“ nii juhatas tänase lepingute allkirjastamise sisse Paide Teatri juht Harri Ausmaa.

Sündmuse juures olid veel mitmed Paide Teatri sõbrad ja toetajad, näiteks esindajad Paide Linnast ning Järva vallast.

Haart Ehitus OÜ juhi Riho Metsla sõnul on nad põnevil, milline saab olema koostöö ehitusettevõtte ja teatri vahel. „Ettevõtjatena teame, et uue asja edukas käivitamine ei ole lihtne ja seepärast tahame sel teekonnal abiks olla ning otsustasime kolmel järgneval aastal teatrit toetada.“

25. juulil esietenduva lavastuse „EESTI JUMALAD“ piletid tulevad müüki 1. detsembril. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles