Noored võrkpallurid saavad taotleda väikest rahasüsti

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peet Raigi nimelise noore võrkpalluri sihtkapital tunnustab kohalikke võrkpallureid.
Peet Raigi nimelise noore võrkpalluri sihtkapital tunnustab kohalikke võrkpallureid. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järvamaa kogukonnafond kutsub spordisõpru märkama maakonna andekaid ja lootustandvaid noori võrkpallureid ning esitama neid stipendiumi konkursile.

Kogukonnafondi eestvedaja Valev Väljaots andis teada, et noortele võrkpalluritele antava stipendiumi suurus on 200 eurot ning seda saab taotleda kuni 21-aastane Järvamaa noor võrkpallur. «Taotlusi toetuse või stipendiumi saamiseks oodatakse kuni 11. novembrini,» täpsustas ta.

Väljaots täpsustas, et stipendium on asutatud sooviga kaasa aidata võrkpalli arengule Järvamaal, innustades ja tunnustades tublisid noori võrkpallureid ning toetades nende arengut.

Taotlusvormi elektrooniline link on kättesaadav veebilehe www.annetuskeskkond.net Järvamaa kogukonnafondi alalehel taotlusvormid.

Stipendiumid antakse üle 1.detsembril Peet Raigi mälestusturniiril Paide spordihallis.

TOETA KA SINA NOORI VÕRKPALLUREID

Stipendiumi väljaandmiseks on oodatud annetused: SA Järvamaa kogukonnafond a/a EE642200221023628002, selgitusse märgusõna „Noor võrkpallur“.

Annetustele kehtib tulumaksusoodustus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles