Isadepäeval saab Türi vallas matkata

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matkamine.
Matkamine. Foto: SCANPIX

11. novembril toimub Türi vallas isadepäeva matk, mis saab alguse kell 11 nii Väätsalt spordihoone eest, kui ka Türilt kultuurikeskuse pargist.

 

Liisa Gritšenko Türi Spordiklubide Liidust ütles, et matkale on oodatud kõik, kes tahavad nautida head seltskonda ja koos liikuda. „Rada on läbitav jala, jalgrattaga ja lapsevankriga,“ kutsus ta. „Kui ilmastik lubab ja on soovijaid, siis võimalusel avame stardi ka jalgratturitele, kes läbivad loomulikult pikema distantsi. Peatuspaigaks on Kirna tall, kus ratsatreener korraldab meile toredaid mänge, mis on seotud hobustega. Samuti saavad kõik registreerunud osalejad korraldajate poolt teed ja väikese kosutuse, et teekonda jätkata. Tallide juures on kohapeal ka kohvik. Samuti on võimalik raha eest hobusega ratsutada. Loomulikult premeeritakse mängude võitjaid auhindadega ning loositakse ka lisaauhindu.“

Matkalt tagasi on võimalik valida kõigil omale sobiv tee. Kes tagasi matkata ei jõua, siis ühistransport viib tagasi nii Väätsale, kui Türile. Kellele jäi distants lühikeseks, siis on võimalik tagasi tulla mööda kergliiklusteed või mööda kõrvalisi teid koos matkajuhiga.

Oma osalemisest anna teada telefonil 5041987 või tyrispordiklubi@gmail.com, et korraldajad teksid suupisteid varuda. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles