Algab konkurss presidendi hariduspreemiatele

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eurod
Eurod Foto: Anna Maloverjan / PantherMedia / Anna Maloverjan/Scanpix

Vabariigi Presidendi Kultuurirahastu kuulutab välja konkursi presidendi noore haridustegelase preemiale ning reaalainete eripreemiale, taotlusi oodatakse 20. novembrini.

 

Kummagi preemia suuruseks on 5000 eurot ning need on mõeldud taotlemise hetkel 35-aastasele või nooremale inimesele, kes on saavutanud Eesti hariduselus väljapaistvaid tulemusi, olgu siis õpetades, õppematerjale koostades või haridusuuendusi eest vedades. Kandidaate preemiale saavad esitada nii tingimustele vastavad inimesed ise kui ka nende kolleegid ja õpilased, samuti haridusalal tegutsevad organisatsioonid.

Kandideerimiseks tuleb hiljemalt 20. novembril saata aadressil vpinfo@vpk.ee avaldus kandidaadi ja tema saavutuste tutvustusega.

Kandideerimiseks tuleb hiljemalt 20. novembril saata aadressil vpinfo@vpk.ee avaldus kandidaadi ja tema saavutuste tutvustusega.

Põhjalikumalt on kandideerimistingimused kirjas kummagi preemia statuudis, mille leiab siit!

2003. aastal asutatud hariduspreemiat rahastab järgmise kolme aasta jooksul Taxify ning 2009. aastal asutatud reaalainete eripreemiat Skype Eesti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles