Kaks klõpsu samast rabast on toonud võidud

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõne kuu eest sai Ain Paloson konkursil “Looduse aasta foto 2017” Looduse Omnibussi eriauhinna.
Mõne kuu eest sai Ain Paloson konkursil “Looduse aasta foto 2017” Looduse Omnibussi eriauhinna. Foto: Ain Paloson

Kaks aastat tagasi mõistis harrastusfotograaf Ain Paloson ühel septembriööl, et ideaalse klõpsu tegemiseks on mõnikord vaid viiv. Ehkki piimjas udu katab maad, pimeduses pole tähtedest rohkemat, on lõpptulemus ometi nõnda täiuslik, et just selle hetke püüdmise eest toob mees siiani fotokonkurssidelt tiitleid.

Nädal tagasi naasis Järvamaa mees Ain Paloson Küproselt, kus puhkusehetked said kenasti kaamerasse püütud. Kui viis aastat tagasi sai mees peegelkaamera, võttis tema hobi uued tuurid. See on hea silmaga mehele õnne toonud ja andnud võimaluse teha veelgi meisterlikumaid fotosid. Paar nädalat tagasi saavutas ta reisipakkumiste portaali reisidiilid.ee korraldatud fotokonkursil võidu. Vähem kui viie kuu eest kõlas Ain Palosoni nimi Estonia kontserdisaalis, kus tunnustati konkursi “Looduse aasta foto 2017” parimaid.

Kahte võidufotot seob üks öö samas paigas – arvukaid laukaid peitvas Kakerdaja rabas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles