Indrek Reismann tegi läbi 100 km kiirmarsi

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Reismann (vasakult), Mati Tatrik, Aare Kabel, Margus Laanep on «Eel-Ernal» võidukad ja lähevad augustis taas «Erna retkele».
Indrek Reismann (vasakult), Mati Tatrik, Aare Kabel, Margus Laanep on «Eel-Ernal» võidukad ja lähevad augustis taas «Erna retkele». Foto: Andrus Eesmaa

Nädalavahetusel oli Tartumaal tõeline jalaväelase katsumus Tartu maleva kiirmarss “24 h/100 km”, kus kõige kiiremaks osutus Indrek Roos Tartu malevast ajaga 12 tundi ja 57 minutit. Ligi 4,5 tundi hiljem jõudis kolmandana finišisse Indrek Reismann Järva malevast. 

 

Kaitseliitlased, naiskodukaitsjad ja noored startisid  laupäeva hommikul kell 9. Trass oli märgitud maha kruuskattega kõrvalteedele ja loomulikult oma võlu pakkus Lõuna-Eesti kuppelmaastik. Võistlustrass oli jagatud 15 punktiks, kus võistlejatele pakuti vett ja kergeid vahepalasid.

Katsumus oli tõeline ja varasteks hommikutundideks võis tõdeda, et 100 km läbis kuus võistlejat. 

Loe edasi siit!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles