Vandaalid lõhkusid ööpimeduses taas bussiootekoja klaasi

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõhutud klaasiga bussiootekoda Kirnas.
Lõhutud klaasiga bussiootekoda Kirnas. Foto: Anne Põder

Täna hommikul said bussiga Kirnast Paide poole  sõitjad halva üllatuse osaliseks, sest bussiootekoja klaas oli purustatud.

Seda märganud Poaka küla elanik Katrin (nimi muudetud – toim) ütles, et selline vaatepilt tegi meele kurvaks jaajas vihaseks. «Ma olen kindel, et seda ei tee need inimesed, kes ise bussiootekoda kasutavad ja teavad hästi, kui hea on bussi oodates olla tuule ja vihma eest kaitstud. Kui see peaks olema mingi poisikeste jõuproov, siis paras oleks karistuseks neil endil kuu aega bussiga sõita, et saaksid aru, milleks need klaasid tegelikult mõeldud on,» lausus ta.

Katrin märkis, et õnneks on Kirna ootekoja klaasid püsinud päris pikka aega terved. «Kunagi, kui uued ootekojad tee äärde ehitati, lõhuti need üsna kiiresti igast küljest juppideks ja soditi mõttetusi täis,» teadis ta öelda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles