Paide ja Türi MiniRimid suletakse jõuluõhtul varem

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mini Rimi Türil
Mini Rimi Türil Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kaubanduskett Rimi andis teada, et sulgeb 24. detsembril kõik kauplused juba kell kuus õhtul ning lubab muudatusi lahtiolekuaegades ka aastavahetusel.

Rimi Eesti juht Vaido Padumäe nentis pressiteate vahendusel, et poleemika selle ümber, kas toidukauplused peaksid olema jõulude ning aastavahetuse ajal vähem lahti või üldse suletud, on kestnud Eestis aastaid.

Rimi esindaja teatel on otsuse taga soov, et töötajad saaksid pühad veeta oma lähedastega. "Rimi vaatab täna kõigis oma tegevustes selgelt Põhjamaade suunas ning võtsime vastu otsuse anda oma teenindajaile 24. detsembril vaba õhtu. Põhjamaades ning mitmetes teistes Euroopa riikides on kaupluste varasem sulgemine jõuluõhtul tavapärane. On valdkondi, kus pühade puhul tööd katkestada ei saa, kuid ostlemine on miski, mida saab ette planeerida,» rääkis Padumäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles