Elurikkuse Erakond sai partei moodustamiseks 500 liiget kokku (9)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Türil algasid täna Elurikkuse Erakonna mõttetalgud liikmete juubeldamisega, sest nüüd saavad nad end ametlikult erakonnaks registreerida.

Kui loetud minutid enne mõttetalguid rääkis Elurikkuse Erakonna eestvedaja Artur Talvik, et koos on 499 liiget, siis talgute esimesteks minutiteks oli olukord juba muutunud.

Nimelt teatas erakonna algatusrühma liige Anzori Barkalaja, et vahepealsetel minutitel oli nende ridadesse astunud 500. liige.

«Esmaspäeval anname põhikirja ja asutamise avalduse sisse ja võib-olla nädala lõpuks on erakond moodustatud,» lausus Talvik.

Talviku sõnutsi on erakonnal valmis algne põhikiri ja programm, mida saab juba registreerimiseks kasutada, kuid mida tuleb edaspidi veel täpsustada.

Elurikkuse Erakond loodi augusti lõpus, kui mitmed ühiskonnategelased otsustasid Vabaerakonnast lahkunud Artur Talviku eestvedamisel luua uue erakonna.

Lisaks riigikogu liikmele Talvikule ja Tartu Ülikooli haridusuuenduskeskuse juhatajale Anzori Barkalajale on algatusrühma kuulunud rohelise ilmavaate poolest tuntud ühiskonnategelased Roy Strider, Rainer Kuuba, Airi Hallik-Konnula, Mart Jüssi, Toomas Trapido ja Mati Kose.

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles