Politsei otsib 61-aastast Rainerit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadunud Rainer.
Kadunud Rainer. Foto: PPA

Politsei otsib 61-aastast Rainerit, kes läks kaduma eile õhtupoolikul Dirhami sadama kandis Läänemaal ning ei ole oma Järvamaal asuvasse koju naasnud. 

Politsei sai teate Raineri kadumisest eile hilisõhtul, kui koos Raineriga Dirhamis kalastanud sõber andis politseile teada, et mees oli kella viie-kuue paiku õhtul kaduma läinud. Rainer oli koos sõbraga kalastades ohtralt alkoholi joonud ning kui sõber oli õhtupoolikul korra ära käinud, siis naastes ta Rainerit enam ei leidnud.

Praeguseks kogutud andmed viitavad, et Rainer oli õnged kokku pakkinud ja teadmata suunas lahkunud. Politseikoer sai öösel Raineri koti juurest jälje üles, kuid jälg kadus Dirhami asfaltteel, seega on võimalik, et mees sai seal mõne auto peale. 

Rainer on umbes 175 cm pikk, kõhna kehaehitusega. Tal on heledad lühikesed juuksed, seljas on tal oranž helkurjope, jalas heledamad püksid ja rohelised musta äärega kummikud.

Politseinikud on nii öösel kui ka täna otsinud meest nii rannikualal kui metsavaheteedel, kuid otsingud ei ole seni veel tulemusi andnud. Mees ei ole seni naasnud ka oma Järvamaal asuvasse koju. 

Politsei palub kõigil, kes on Rainerit alates eilsest õhtupoolikust näinud, anda sellest teada numbril 112. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles