Sportlikud pered veetsid isadepäeva korvpalliga

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

​Laupäeval korraldas korvpalliklubi Seitse koostöös Paide spordikeskusega sportliku isadepäevahommiku, kus nii klubi enda kasvandikud kui kõik teised huvilised said koos isade või terve perega veeta toredalt aega. 

Koos laste ja peredega tulid sportima ka Paide Viking Window korvpallurid ning TalTechi korvpallimeeskonnast Toomas Raadik, Jaan Puidet, Levi Martin Giese ja Paides korvpalliteed alustanud Sander Viilup.

Isadepäev algas ühissoojendusega, mängiti erinevaid kullimänge, toimusid teatevõistlused ja paarisharjutused korvpalliga.

Osavus pandi proovile viskevõistlusega, kus poolfinaali pääses nii päris pisikesi korvpallureid, KK7 kõik treenerid ning edu oli eelvoorus ka kõikidel korvpalluritel. Tasavägises finaalis oli täpsema käega TalTechi korvpallur Toomas Raadik, sapi teise koha sai treener Viljar Pennert. 

Kõige pingelisemaks ja lõbusamaks kujunes aga võistlus, kus kohendatud reeglitega korvpallimängus võtsid mõõtu suured korvpallurid kõikide osalema tulnud laste vastu. Kuigi korvpalluritel oli vastaseks kordades rohkem väiksemaid mängijaid ja põrgatamisruumi põhimõtteliselt polnudki, saavutasid nad siiski napi kahepunktilise võidu.

Lõpetuseks uurisid paidelased külalistelt, kuidas nende korvpalluri teekond algas, kui palju nad nädalas trenni teevad, mis on lemmikharjutused ja lemmiktoit ning keda peavad enda eeskujuks korvpallis.

Harjutusi ja võistluseid viisid läbi korvpalliklubi Seitse  treenerid Viljar Pennert, Erjo Paris ja Jana Raude ning klubi president ja Viking Window korvpallimeeskonna treener Janno Viilup.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles