Veteranid käisid võistlemas

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koroona.
Koroona. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Harjumaal Haibas peetud Eesti spordiveteranide liidu meistrivõistlused lauamängude mitmevõistlusel olid edukalt esindatud ka järvakad.

 

Järvakaid oli võistlusel väljas kuus. Meeste 60-70aastaste vanuseklassis oli Urmas Virves teine, Kalju Mägi aga kolmas. M70+ vanuseklassis Jaan Rohtsalu teine ja Tõnu Maiste kolmas. M35-60 vanuseklassis oli Ervi Kaasiku samuti kolmas. Vanema grupi naistest oli Mare Aade esimene.

Võistkondlikult võitis Järvamaa meistrivõistlused ära. Raplamaa oli teine ja Harjumaa kolmas. Maakondi oli esindatud neli.

„Tulemustel polnud viga,“ märkis Urmas Virves. „Samas peab tõdema, et võistlejaid oli vähe. Oli ju isadepäev.“

Võistkondlikult võitis Järvamaa meistrivõistlused ära. Raplamaa oli teine ja Harjumaa kolmas. Maakondi oli esindatud neli.

9. detsembril ootavad meespaare Koerus ees Eesti meistrivõistlused lauamängude mitmevõistluses. Juba aga laupäeval algusega kl 10 toimuvad Türi linnavõimlas Järvamaa meistrivõistlused koroona paarismängus ja pühapäeval Aravete spordihoones Järvamaa 2018. aasta meistrivõistlused lauatennises. Meistrivõistlused toimuvad koos Kõrvemaa karikavõistlustega ja on selle avaetapiks.

Lauatennise võistlused on individuaalsed ja toimuvad meeste, naiste ja noorte vanuseklassis. Mängitakse meeste ja naiste üksikmängus, meespaarismängus  ja segapaarismängus.

Võistlused algavad kl 11. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles