Koerus tehti algust saalijalgpalliliigaga

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saalijalgpall.
Saalijalgpall. Foto: SCANPIX

KSJM Saalijalgpalliliiga alustas laupäeval Koeru keskkooli võimlas oma kuuendat hooaega.

 

Avamängus läksid vastamisi FC Järva-Jaani ja Türi Ganvix. Ganvix läks küll mängu 1:0 juhtima aga jaanikad pöörasid kaotuseisu 2:1 võiduks.

Kokku mängiti 26 mängu.

Paide linnameeskond liitub liigaga teisest mängupäevast, mis toimub 1. detsembril Järva-Jaanis. Järgmisele mängupäevale lähevadki liidritena vastu FC Järva-Jaani, teisel kohal Türi Ganvix ja kolmas MC Udeva/Havi.

Paide linnameeskond liitub liigaga teisest mängupäevast, mis toimub 1. detsembril Järva-Jaanis.

FC Järva-Jaani mängija Arto Saar tunnistas, et tabelist  on näha, et tiimid on võrdsed. „Palju on viike ning enne mängu pole favoriiti võimalik ennustada,“ põhjendas ta.

„Tase oli oodatust kõvasti tugevam ja korraldus oli väga hea,“ lisas Rauno Roosipuu võistkonnast Viru Veri. „Nüüd peab kõvasti trenni tegema, et järgmistel mängupäevadel paremini silma paista.“

Marek Tiits JK Viljandi Tuleviku Harrastajatest nentis, et a:lles aasta eest koosmängmist alustanud satsi debüüt saalijalgpalliliigas tuleb kahtlemata lugeda õnnestumiste kilda. „Et liitusime sarjaga esmakordselt, ei osanud me midagi oodata ei võistluse tasemelt ega pakutavatelt tingimustelt. Kiidan korraldajaid, kes selliseid võistlusi vedada võtavad, neid on Eesti jalpallile väga vaja!“

Liigas osaleb sel hooajal kümme võistkonda Järvamaalt, Lääne-Virumaalt ja Viljandist. Toimub viis mängupäeva + finaalpäev. Finaalpäevale pääseb põhiturniiri kaheksa paremat meeskonda, kus osalejad jagatakse kahte alagruppi, kust oma korda kummagi grupi kaks paremat pääsevad poolfinaalidesse.

Sel hooajal toimuvad mängupäevad Koerus, Järva-Jaanis ja Imaveres. Kõik mängupäevad algavad kl 10.30.

Osalevad meeskonnad: Tähetänava Sõdalased (Koeru) , FC Järva-Jaani, SK Imavere, SK Koeru Veteranid 40+, Türi Ganvix JK , Paide Linnameeskond, MC Udeva/Havi, JK Viljandi Tuleviku Harrastajad, JK Viru Veri, Türi Livernal. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles