Reedeõhtune helkurikontroll pani politseinikud mitmel puhul hoiatusi jagama

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide politseijaoskonna politseinikud Kadri Toom (keskel) ja Eeva Õun kontrollisid helkureid ja jagasid neid liiklejatele, kellel helkur või mõni muu valgusallikas puudus. Pildile jäänud neidudel olid helkurid kenasti olemas.
Paide politseijaoskonna politseinikud Kadri Toom (keskel) ja Eeva Õun kontrollisid helkureid ja jagasid neid liiklejatele, kellel helkur või mõni muu valgusallikas puudus. Pildile jäänud neidudel olid helkurid kenasti olemas. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Nii nagu oktoobris, juhivad politseinikud ka novembris Lääne prefektuuri tööpiirkonnas suuremat tähelepanu jalakäijate ja kergliiklejate ohutule liiklemisele pimedal ajal.

 

Reede õhtul kl 20st 23ni olid politseinikud helkurikontrolli tegemas Paide linnas. Paide politseijaoskonna patrullpolitseinik Eleri Kontkar vahendas, et 14 inimesel ei olnud helkurit. Kedagi siiski ei karistatud ja kõigil juhtudel piirduti hoiatusega. 

Pärnu patrullitalituse juht Henry Murumaa rääkis oktoorib, et taas on kätte jõudnud pimedad hommikud ja õhtud ning on õige aeg meelde tuletada pimedal ajal turvalise liiklemise põhitõed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles