Loe, kuidas läks noortel õpilasvõistlusel

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TRT01: ROBOT : ANNIKORU, EESTI, 21JAN15 -  
Konguta Kooli lapsed osalevad tehnoloogiakonkursil ProgeTiiger.
Pildil laste loodud robot.
ma/Foto MARGUS ANSU POSTIMEES
TRT01: ROBOT : ANNIKORU, EESTI, 21JAN15 - Konguta Kooli lapsed osalevad tehnoloogiakonkursil ProgeTiiger. Pildil laste loodud robot. ma/Foto MARGUS ANSU POSTIMEES Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

DigiOskaja ülesanded on programmeerimise, robootika, IT valdkonnast. DigiOskaja Kesk-Eesti võistlusel osalevad II ja III kooliastmete kolmeliikmelised võistkonnad Viljandimaa ja Järvamaa koolidest, kes said maakondlikus voorus nelja parema sekka.

 

Iga ülesanne on koostatud selliselt, et õpilastel ei ole vaja eelnevaid teadmisi. Ülesande juures on lahendamiseks vajalik juhend. Iga ülesande lahendamiseks on aega 5 minutit. Kui ülesanne lahendatakse kiiremini, läheb võistkonnale kirja ülesande lahendamise aeg. Võitjad on need, kellel kulus 8 ülesande lahendamiseks kõige vähem aega. Arvestust peetakse II ja III kooliastme võistkondadele eraldi.

12. novembril toimus vabariikliku õpilasvõistluse „ProgeTiigri tulevikutegija“ Kesk-Eesti piirkondlik finaal Viljandi Jakobsoni Koolis. Meie maakonnast osales sellel võistlusel 7 võistkonda.

Loe edasi siit!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles