Kauplustekett kutsub inimesi appi, et täita Järvamaa vähekindlustatud laste jõuluunistused

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maxima inglipuudelt leiab vähekindlustatud perede laste jõulusoovid.
Maxima inglipuudelt leiab vähekindlustatud perede laste jõulusoovid. Foto: Maxima Eesti

Türi ja Paide Maxima kauplustes ootavad heategijaid inglipuud, millelt leiab 40 vähekindlustatud lapse kingisoovid.

Tegu on Maxima heategevusliku jõulukampaaniaga, mille jaoks kogus kaubanduskett koos Järvamaa sotsiaaltöötajatega kokku nende laste jõulusoovid, kelle peredel puuduvad tänavu võimalused lapsele soovitud kingituste tegemiseks.

Inglipuu kampaania patrooni Gerli Padari sõnul on Inglipuu kampaanias kaasa löömine väga lihtne. «Igalt Inglipuu sedelilt leiab ühe lapse personaalse unistuse. Sellel on kirjas lapse nimi, vanus ja unistus, nii et igaühel on võimalus valida täitmiseks just see kingisoov, mis kõige enam südame põksuma paneb,» ütles ta.

Ostetud kingituse saab pakkimata kujul jätta Maxima infoletti. 

«See on suurepärane tunne, kui nii lihtsal moel saame muuta kellegi lapse pühad õnnelikuks,” lisas Padar.

Kogu üle-eestiline kampaania sündis 35 omavalitsuse sotsiaaltöötaja panusel ning see aitab täita 1330 majanduslikes raskustes lapse jõuluunistused.

Maxima Eesti tegevjuhi kohusetäitja Marko Põder tänas kõiki eestimaalasi, kelle asendamatu abiga on kaheksa aastat laste jõuluunistusi täidetud.

«Loodame, et ka tänavu jagub rohkelt häid inimesi, kellega koos saame tuua 1330 lapse jõuludusse rõõmsaid üllatusi,» lisas Põder.

Selleks, et laste jõuluunistused täituksid just pühade ajal, ootab Maxima soetatud kingitusi kauplustesse hiljemalt esmaspäeval, 11. detsembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles