Messil suitsutati kala ja pakuti kesvamärjukest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna hommikul Paide muusika- ja teatrimajas ning selle lähiümbruses alguse saanud Järvamaa mess nautis esimestest sekunditest peale külastajate huvi, kauplejaidki oli kohal rekordarv, neist mõnedki uued.

 

Kui Järvamaa messi korraldaja Urmas Jõgi reede hommikul esimese ringkäigi ära oli teinud, sai ta öelda, et seekordne ettevõtmine on suhteliselt tavapärane. Seda ennekõike inimeste huvi poolest ehk taas oli nii, et kui mess uksed valla lõi, siis inimesed olid ka platsis. „Siiski seda, et reede oleks messil põhipäev, öleda ei saa. Kaugema kandi rahvas tuleb messile ikka laupäeval,“ sõnas ta.

Seevastu ettevõtjate huvi poolelt, väljas oli neid üle 80, oli seekordne mess rekordihõnguline. „Eri aastatel hästi hästi läinud nii toidu- kui tööstuskaupade müüjatel ning pea pooled tulijatest on mul juba püsikunded ehk väga halvasti neil messil minna ju ei saa,“ arutles ta. „Vast nii kaks kolmandikku kauplejatest on väljaspoolt Järvamaad.“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles