Paide jaotuskeskuse kuller helistas naisterahvale, vastas aga hoopis mees

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuller Kristin Kurrik
Kuller Kristin Kurrik Foto: Erakogu

Reedel tähistati kullerite päeva, mille raames tunnustati töökaid ja tublisid pakiviijaid.

 

Omnivas töötab üle 700 (posti)kulleri, kes katavad üheskoos ära kogu Eesti. Üheks külleriks, keda Omniva avalikkusele tutvustas oli Paide jaotuskeskuses töötav Kristin Kurrik (kuller olnud 5 kuud).

Kas sul on tööl juhtunud mõni naljakas seik?

Kristin: Üks pakiomanik oli andnud meile vale telefoninumbri. Olin juba pika jutu maha rääkinud ja siis avastasin endamisi, et peaksin rääkima hoopis naisterahvaga, aga telefonis vastas mees. Tol hetkel oli see minu jaoks natuke hirmus. Õnneks vabandasin ennast välja, aga tagantjärele on see naljakas lugu.

Mis on olnud raske? Mis on üldse kulleri töös keeruline?

Kristin: Minu kõige peadmurdvam ülesanne on olnud ringide õppimine ja nende kokkupanek. Samuti arvan, et see on ka kõige keerulisem kulleri töös, kuna see võtab hommikuti päris kaua aega.

Milline peaks olema ideaalne kuller või postikuller?

Kristin: Ideaalne peaks olema veatu. Oluline on, et kõik asjad oleksid tehtud korralikult, sest lehtede pealt näpuga järge ajada järgmise paki asukoha kohta on paras katsumus. Vahel juhtub ka see, et oled juba asukohast möödas ja avastad, et seal kuskil oli mõni pakk ja tuleb tagasi sõita.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles