Alaliit valis parimaks Paide sportlase ja treeneri

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ringvaade jälgis Krete Kaasiku treeningut Paides
Ringvaade jälgis Krete Kaasiku treeningut Paides Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Nädalavahetusel tunnustas Eesti võimlemisliit 2018. aasta parimaid sportlasi ja treenereid. Parimate seas olid ka Paide noorsportlane ning treener.

Eile, kui spordiklubi Kati treener Katrin Kaasik koos kahe sportlasega Peterburis noorte maailmameistrivõistlustel (FIG Trampoline World Age Grop Competition) oli, hõigati tema ja mitmekordse Eesti meistri Krete Kaasiku nimi välja ka Eesti võimlemisliidu GymnaFestil, kui tunnustati aasta parimaid sportlasi ja treenereid.

Parimate trampoliinvõimlejate tunnustamine toimub detsembri alguses Eesti karikavõistlustel. Krete ja Katrin Kaasik on Eesti parimad teist aastat järjest.

Batuudihüppaja Krete Kaasik on 18aastane ja võistleb alles juunioride klassis, kuid on juba mitmekordne Eesti meister ja Eesti karikavõitja.

Peterburis toimunud noorte maailmameistrivõistlustel võistles Krete Kaasik vanuseklassis 17-21 eluaastat ja saavutas 26. koha. Kaasiku varasem parim tulemus noorte MM-il oli 33. koht. Katrin Kaasik täpsustas, et Krete osales noorte MM-il neljandat korda ning esimese 30 hulka pääseda oli nende mõlema suur soov. "Juba eelmine parim tulemus oli ühtlasi eestlaste parim sellel võistlusel, nüüd lõime selle veel üle," rõõmustas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles