Lauamängurid selgitasid meistreid

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Noorte Vabaajakeskus. Lauatennis
Pärnu Noorte Vabaajakeskus. Lauatennis Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Pühapäeval Aravete spordihoones peetud lauatennise Aravete sügisturniir said selgeks ka maakonna meistrid. Meistrivõistlused toimusid koos Kõrvemaa karikavõistlustega ja on selle avaetapiks.

 

Lauamängur Urmas Virves andis teada, et meestest tuli Järvamaa meistriks Voldemar Tusis Türilt. Teiseks jäi Vambola Annilo Paidest ja kolmansaks Urmas Virves Koerust. Mehi oli mängimas 18.

Naistest oli esimene Reet Kullerkupp Imaverest, teine Marta Laas Koeru SKst ja kolmas Mare Aade Koerust. Naisi oli mängimas seitse.

Tüdrukutest uli esimeseks Leida Riin Loog Imaverest. Noormeestest oli paremusjärjestus järgmine: Rain Laugus, teine Rasmus Tommula ja kolmas Kenneth Keerberg.

Naistest oli esimene Reet Kullerkupp Imaverest, teine Marta Laas Koeru SKst ja kolmas Mare Aade Koerust. Naisi oli mängimas seitse.

Meespaarismängust ei leidnud vastast Voldermar Tusis-Vambola Annilole. Teiseks jäi Rein Sander ja Marko Kapp ning kolmandaks Urmas Virves-Reimo Kaasiku.

Segapaaridest olid esimeses Marta Laas-Voldemar Tusis, teised Reet Kullerkupp-Urmas Virves ja kolmandan Mare Aade-Aksel Õunapuu.

Kokku oli võistlejaid 32.

Laupäeval peeti Türil ka Järvamaa meistrivõistlusi koroona paarismängus. Meespaaridest tulid esimeseks Urmas Virves-Tõnu Maiste, teiseks tulid Kalju Mägi-Toivo Lill ja kolmandaks Mati Suun-Jaan Laug. Kokku oli meespaare kaheksa.

Naispaaridest tulid Sirje Lõhmuse ja Marie Kannisto ees esimeseks Silja Ojakõiv-Marilyn Jürioja.

9. detsembril ootavad meespaare Koerus ees Eesti meistrivõistlused lauamängude mitmevõistluses. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles