Reaktsioon abilinnapea koogijagamisele: Hea, et keegi vanainimeste peale ka mõtleb

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna Paide muusika- ja teatrimajas kätkuva Järvamaa messi eripäraks on erakondade suur esindatus. Nii on valimiste eel ikka olnud. 

Sotsiaaldemokraatide boksis oli täna üheks tõmbenumbriks näiteks Paide abilinnapea Siret Pihelgase poolt valmistatud õuna-martsipani kook. Kooki, mis sai auhinnatud ka sügisesel Türi õunafestivalil oli abilinnapea messile kaasa küpsetanud kaks ning sööjatelt pälvis see suuresti vaid kiidusõnu. "Hea, et keegi vanainimeste peale ka mõtleb," oli näiteks ühe vanema proua reaktsiooniks. 

Messil osalejate nimekirjas torkavadki tänavu silma erakonnad, kes on riigikogu valimiste eel elavnenud ja käivad ennast rahvale rohkem näitamas. Pakuti erinevat nänni, vestelda saab ka erakonna liikmetega. 

Järvamaa messi korraldaja Urmas Jõgi ütles, et ei hakanud neile kätt ette panema, sest on ju Järvamaa mess läbilõige sellest, mis maakonnas toimub ja mis siin tahetakse pakkuda.

«See annab võimaluse poliitikutel natukene käsi väänata. Tavaliselt räägivad nemad, mida inimesed tahavad, aga minge ja öelge neile, mida te tegelikult tahate,» soovitas Jõgi nädalapäevad tagasi Järva Teata veergudel. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles