Kultuurivallas tublimate tegijate kandidaate veel napib

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Kultuurkapital
Eesti Kultuurkapital Foto: parnupostimees.ee

Kuni 20. novembrini ootas Eesti kultuurikapitali Järvamaa ekspertgrupp ettepanekuid maakonna kultuuri- ja spordivaldkonna inimeste tunnustamiseks. Et esitatud kandidaate laekus etteantud tähtajaks napilt, otsustati konkursi tähtaega veidi pikendada.

Kultuurkapitali Järvamaa ekspertgrupi kontaktisik Liina Lehis ütles, et kolm kandidaati on esitatud spordisündmuse ja kolm sporditegija kategoorias. Kultuurisündmuse kategoorias on esitatud kaks, kultuuritegija kategoorias üks ning elutööpreemia kategoorias kaks kandidaati. Ühtegi kandidaati aga pole esitatud kultuuripärli kategoorias. Nii otsustatigi kandidaatide esitamise aega kuni 1. detsembrini pikendada.

Kandidaadiks võib esitada maakonnas tegutsevaid füüsilisi isikuid, mittetulundusühinguid ja organisatsioone. Kandidaate võivad esitada kõik isikud ja organisatsioonid. Korraga võib esitada ainult ühe kandidaadi. Välja antakse kolm tunnustust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles