Järvamaa esijooksja võitis Õhtujooksude sarja

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olavi Allase vormistas viimasel etapil Õhtujooksude sarja võidu.
Olavi Allase vormistas viimasel etapil Õhtujooksude sarja võidu. Foto: Jooksja.ee

Tartus Anne kanali ääres anti sel nädalal start Õhtujooksude sarja viiendale ja ühtlasi viimasele etapile, mille 7,7 km pikkusel distantsi võitis Olavi Allase, kes vormistas sellega ka kolmandat aastat järjest kogu sarja võidu.

Pool maad vedanud kergejõustikuklubi Järvala jooksja Olavi Allase võiduajaks tuli 23.30. Karel Hussar (TÜASK) kaotas talle kümne sekundiga. “Lootsin, et on natuke lihtsam, aga kuna krossijooksu ettevalmistus on käimas ja jalad eilsest lõigutrennist veidi väsinud, siis korralikult taastudes ja puhates peaks kõik murdmaajooksu EMil hästi minema,” ütles Allase ajakirja Jooksja Jooksuportaalile.

Karel Huusar tunnistas, et poole maa peal läks tal veidi raskeks. “Lasin Olaviga vahe sisse, lõpu poole hakkasin taas lähemale jõudma, kuid Olavi kontrollis ilmselt olukorda. Praegu on käsil tugevam treeningtsükkel ja ka hommikul oli väike lõigu trenn, millest väsimus veidi sees,” sõnas Hussar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles