Rapsitehase ehitaja pööras tellijaga tülli

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Imavere ristmik
Imavere ristmik Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Farm In Productions OÜ lõpetas Imavere rapsiseemne töötlemise tehase ehitajaga koostöö, ehitusettevõte Wesico Project nõuab omakorda Harju maakohtule esitatud avalduses tellijalt 400 000 eurot tehtud tööde katteks

Rahvusringhäälingu portaal vahendab, et Eesti piimatootjate ühisprojektina valmivale tehasele veebruaris nurgakivi pannes teatas tegevjuht Urmas Pallon, et tehase esimene etapp ehk 15 000 tonni mahutav teraviljahoidla peab valmis olema 2018. aasta saagikoristuseks ja aasta lõpul käivitatakse ka õlikultuuride pressimisliinid. 

Praeguseks on aga tellija ehitajale lepingu aga üles öelnud. "Ehitaja lepingu ülesütlemine on, jah, toimunud. Praegu käib dokumentide kokkupanek ja kooskõlastamine, nii et me ei saa seda avalikult kommenteerida," ütles Pallon kinnitades, et kõik vaidlused tulenevad lepingust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles