ERR kuulutab taas välja jõululuuletuste konkursi

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhilise kirjatöö teeb Eesti piimandusmuuseumi juht Ants Välimäe ära sülearvutiga. Lauaarvuti kuvarilt vaatab vastu südamlik perepilt.
Põhilise kirjatöö teeb Eesti piimandusmuuseumi juht Ants Välimäe ära sülearvutiga. Lauaarvuti kuvarilt vaatab vastu südamlik perepilt. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eelmisel aastal soojalt vastu võetud ERRi jõululuuletuste konkurss tuleb taas. Kuni 12. detsembrini saab ERRi portaalis esitada omakirjutatud luulet, millest valiku loeb pühadeprogrammis ette Elisabet Reinsalu.

Rahvusringhääling ootab Eestimaa inimestelt nende endi loodud jõululuuletusi. Oodatud on nii lõbusad kui ka südamlikud luuletused pikkusega kuni kaks salmi. Kõige olulisem on see, et luuletus on originaallooming.

Luuletusi on võimalik esitada ERRi portaalis err.ee/luuletus ning need ilmuvad pärast toimetaja kinnitust avalikuks lugemiseks. Jõululuulet saab saata kuni 12. detsembrini, ühe autori kohta on lubatud esitada kuni kolm luuletust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles