Kärude muuseumil on puudu neljakohaline summa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kärude muuseumi rajamiseks on toetust vaja. Pildil vasakult Timur Trofimov, Dana Winczlawski, Jekaterina Winczlawski, Vassilissa Trofimova, Aljona Suržikova ja Sarah Winczlawski.
Kärude muuseumi rajamiseks on toetust vaja. Pildil vasakult Timur Trofimov, Dana Winczlawski, Jekaterina Winczlawski, Vassilissa Trofimova, Aljona Suržikova ja Sarah Winczlawski. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kuu algul asusid Kärusse kärude muuseumi rajajad Hooandjas toetust koguma. Kuigi toetajaid on kogunenud poolsada, jääb sellest hoogu veel vähevõitu.

Muuseumi rajajate Aljona Suržikova ja Sergei Trofimovi eesmärgist koguda 2000 eurot on täidetud peaaegu pool. Praegu on neile kingitud 941 eurot. 

See tähendab aga seda, et veidi rohkem kui kahe nädalaga tuleb neil veel 1069 eurot koguda, et nad toetatud summa kätte saaksid.

Suržikova ja Trofimov tahavad kaks kehvas seisukorras maja Kärus korda teha ja vankritega täita. Selleks on kokku kogutud üle poolesaja vankri. 

Nüüd küsivad nad inimestelt abikätt, sest paljud väärikad eksemplarid vajavad restaureerimist ning Suržikova tahab kollektsiooni veelgi täiendada.

«Kui kellelgi on veel mõni ajalooline vanker või käru unustusse vajunud, siis võib ka nende annetusega meie muuseumi toetada,» ütles Suržikova.

Ettevõtmist saab toetada Hooandja lehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles