Liikumissari lõpetab hooaja

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: jarvasport.ee

26. novembril on liikumissarja «Liikumist ja sportimist harrastav Järvamaa 2011» viimane, 12. etapp. Seekordne rahvakõnd-matk viib osalejad Paidest Veskisillale.

Rahvakõnni start on kell 12 Paide spordihalli eest. Samal päeval on käigus liikumissarja buss, mis toob osalejad Säreverest kell 11.15 ja Türilt 11.20 Paidesse ning viib hiljem ka tagasi.
Matka lõpp-punktis Veskisillal ootab osalejaid soe supp ja tee. Kell 14 on loosimine nende matkaliste vahel, kes on hooaja jooksul käinud vähemalt seitsmel etapil. Lisaks loositakse kõigi vahel ergutusauhindu ja selgub ka sportlikem pere.
Järvamaa spordiliidu tegevjuht Piret Maaring lisas veel, et liikumissarja viimasel etapil osalemistasu pole, kuid tarvis on siiski end eelnevalt kirja panna. Kirjapanek kestab 25. novembrini telefonil 5333 067 või meiliaadressil: piret.maaring@jarvasport.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles