Järvamaal otsitakse veel viitteist päkapikku

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulukink.
Jõulukink. Foto: Pexels / CC0 Licence

Kümnendat aastat kogub SEB Heategevusfond jõulukingi soovid kokku neilt lastelt, kelle koduks on asendus- või turvakodu. Headel annetajal on võimalus anda oma panus „Jõulusoovide puu“ projekti kaudu laste unistuste täitmiseks, valides soovide seast südamelähedane kingitus ning annetuse abil aidata täita ühe või mitme lapse kingisoov.

Detsembrikuu jooksul otsibki fond Jõulupuu projekti raames häid inimesi, kes annavad oma panuse, et täita laste südamesoovid. Laste jõulusoovidega saab tutvuda aadressil www.heategevusfond.ee/joulupuu.

“Iga jõulusoov on eriline ja selle taga on omaette lugu. Teeme lapsele parima kingituse siis, kui paneme tähele tema soove ja mõistame nende soovide taga olevaid tegelikke vajadusi. Lapsed on oma kirjades lahti mõtestanud, miks just see kink talle oluline on. Olgu sooviks kõrvaklapid, mis aitavad aeg-ajalt omaette olla või tõukeratas, mis kiirendab teed koolist trenni või äratuskell, mis aitab koolipäeval õigel ajal ärgata – igal soovil on kindel mõte ja põhjendus,“ selgitab SEB Heategevusfondi tegevjuht Triin Lumi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles