ETV+ leviala laieneb kogu Eesti territooriumile

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Televiisori vaatamine läheb märtsist Telia kasutajatele kõvasti kallimaks.
Televiisori vaatamine läheb märtsist Telia kasutajatele kõvasti kallimaks. Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Alates kolmapäevast, 12. detsembrist näeb Eesti Rahvusringhäälingu telekanalit ETV+ vabalevi vahendusel kogu Eesti territooriumil. Leviala laienemisega on ETV+ televaatajatele edaspidi sama kättesaadav kui ETV ja ETV2.

 

Kui seni on ETV+ olnud vabalevis piiratud nähtavusega, siis kolmapäevast katab telekanal kogu Eesti territooriumi, sealhulgas muutub nähtavus paremaks ka Ida-Virumaal, kus seni ei ole osas piirkondades olnud võimalik telekanalit tavaantenni vahendusel jälgida. “ETV+ leviala suurendamine on olnud teema juba alates kanali käivitamisest kolm aastat tagasi, tänavu kevadel otsustas valitsus eraldada selleks täiendavat raha,” ütles ERRi juhatuse liige Urmas Oru.

Leviala laienemisest võidavad ka senised ETV+ vaatajad, sest uuendusega kaasneb signaali kvaliteedi märgatav paranemine. Novembris vaatas ETV+ programmi 289 000 inimest (15 min reach, allikas: Kantar Emori teleauditooriumi uuring), kanali populaarsemate saadete hulka kuuluvad venekeelne “Aktuaalne kaamera”, uuriv ajakirjandussaade “Insight”, debatisaade “Kes keda?”, hommikusaade “Kohv+”, vestlussaade “Puudri show” jt. 

Leviala muutub vastu 12. detsembri hommikut ning üldjuhul lisandub ETV+ kanalivalikusse automaatselt, ilma et vaatajad peaksid oma televiisorit ja/või digiboksi ümber seadistama. Vanemate telerite ja digibokside puhul võib siiski olla vaja teha uus kanaliotsing. Selleks annab nõu Levira infotelefonil 680 4040.

Lisaks vabalevile näitavad erinevate lahenduste kaudu ETV+ programmi teenusepakkujad, sealhulgas Elisa, Telia, STV. Endiselt saab interneti olemasolul ETV+ programmi jälgida ka veebist, saated otse- või järelvaatamiseks leiab lehelt siit!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles