Paigalthüppajad pingutasid kolmel alal

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paigalt hüpete mitmevõistlusel osalejad (vasakult) Erko-Hendrik Mõttus, Janno Lemetsar, Ingo Reiljan ja Karmo Karu.
Paigalt hüpete mitmevõistlusel osalejad (vasakult) Erko-Hendrik Mõttus, Janno Lemetsar, Ingo Reiljan ja Karmo Karu. Foto: Ann Valang

Reedel oli Säreveres KSK Alemi paigalthüpete mitmevõistlus, kus sportlased said end proovile panna veidi tavatutel aladel.

Paigalthüpete võistlust ei saa nimetada hootahüpete võistluseks, sest hoogu ju sportlased soorituseks võtavad, kuid nad võivad seda teha üksnes paigalt liikumata. «Tegemist on pikka traditsiooni omava võistlusega, mis oli esimest korda KSK Alemi võistluskalendris 1987. aastal,» ütlesas võistluste peasekretär Ann Valang.

Mõistagi on kõrgust, kaugust ja kolmikut keeruline paigalt hüpata, kuid see panebki kergejõustiklaste alatehnilised oskused proovile. Et see  oli mitmevõistlus, kus kolme ala punktid liideti, siis oli iga sooritus võistlejaile oluline.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles