Valgma küla mehed aitasid menubändi naised kraavist välja

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgma küla mehed aitasid menubändi La La Ladies naiste auto kraavist välja ning saatsid nad heade soovidega Tallinna poole teele.
Valgma küla mehed aitasid menubändi La La Ladies naiste auto kraavist välja ning saatsid nad heade soovidega Tallinna poole teele. Foto: Tuuli Klementa

Laupäeva õhtul sai Valgma küla Hindreku talu pererahvas äreva kõne menuansambli La La Ladies liikmetelt, kes olid teel Tallinnasse õnnetult kraavi libisenud.

Hindreku talu perenaine Tuuli Klementa selgitas, et La La Ladies oli just esinenud nende juures toimunud Viking Window jõulupeol. «Saatsime nad ära ja ega läinudki kaua mööda, kui saime mureliku kõne, et nad on seal samas läheduses teelt välja sõitnud ega saa oma jõududega teekonda jätkata,» selgitas ta olukorda.

Tuuli abikaasa Margo Klementa organiseeris kohe küla pealt mehed appi ning tõttas sündmuskohale. Õnneks polnud olukord hull, sest auto oli libisenud madalasse kraavi, kus seda oli võrdlemisi lihtne kätte saada. Naised ise pääsesid ehmatusega ning autol polnud midagi tõsist viga, mis seganuks nende edasist teekonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles