Järvamaa lasterikkad pered kogunevad Viljandisse

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasterikkad pered said kooliaasta alguseks praktilised kingitused.
Lasterikkad pered said kooliaasta alguseks praktilised kingitused. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Laupäeval kl 15 toimub Viljandis Ugala teatris Eesti Lasterikaste Perede Liidu liikmesorganisatsioonide korraldatav jõulupäev.

 

Jõulusündmuse raames kogunevad Ugala teatris 540 lasterikka pere liiget Järva-, Viljandi-, Valga- ja Jõgevamaalt. Järvamaalt osaleb sündmusel 19 perekonda ehk täpselt 100 lasterikka pere liiget

Üheskoos vaadatakse lastelavastust „Kohtume kell 8 Noa laeval“, võimalus on osa võtta põnevatest töötubadest, jäädvustada üks hetk fotonurgas ning lugeda jõuluvanale salmi. Lisaks valmib sel päeval üks eriline kaart, laeva moodi kaart, mis on väga suur ja omanäoline. Selle kaart-laeva täidetakse ilusate jõulusoovide ja unistustega, mis on nii kirjutatud kui ka joonistatud laste ja nende vanemate poolt. Valmis kaardi saadetakse asjaosaliste poolt teele Tallinnasse, Eesti Vabariigi President Kersti Kaljulaidile.

Olgu meeldetuletuseks öeldud, et Järvamaa lasterikkaid peresid on märgatud ka üleriigiliselt. Mäletavasti oli aasta suurepere 2015 perekond Kaasiku Aravetelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles