Teadmata kadunud proua jälgi varjutab saladuseloor

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luule
Luule Foto: Politsei

25. detsembril läks Järvamaalt Roosna-Allikult kaduma 81aastane naine, keda ei ole siiani õnnestunud leida. Politsei palub kõiki, kel on infot Luule võimaliku asukoha kohta, anda sellest teada numbril 112.

SA Kadunud kirjutab oma sotsiaalmeedialehel, et Luule liigub tasakesi, veidi kühmus, tal on nõrk silmanägemine ja tal on olnud raskusi oma kodu ülesleidmisega. SA Kadunud juhataja Aare Rüütel palus ühendust võtta ka bussijuhtidel, kes mäletavad kadunud prouat ühistransporti kasutamas. 

Paide politseijaoskonna piirkonnavanem Priit Söörd kinnitas täna, et politseinikud on suhelnud kohalike elanikega ja kontrollinud võimalikke piirkondi. "Paraku ei ole me seni Luulet leidnud," sõnas ta. 

Olgu meenutuseks öeldud, et eelmisel nädalal leiti Järvamaalt surnuna umbes poolteist kuud kadunud olnud vanahärra. 

Politsei otsib Roosna-Allikul kodust lahkunud 81aastast Luulet

Politsei otsib 81aastast Luulet, kes lahkus mõne päeva eest oma kodust Paide linnas Roosna-Allikul ega ole sinna naasnud.

Politsei sai Luule kadumise kohta teate jõulude ajal. Samas on tõenäoline, et Luule on olnud kodust ära juba mõned päevad. Kahjuks ei ole teada, mis oli naisel kodust lahkudes seljas. Naine ei kasuta ka mobiiltelefoni. 

Politseinikud on seni kontrollinud ümbruskonda, samuti teisi kohti, kus naine võiks viibida, kuid paraku ei ole otsingud vilja kandnud. Luulele kuulub Tallinnas Kappeli tänavas korter, mida politseinikud on kontrollinud ja kus teda pole. Siiski on võimalik, et Luule võib viibida ka pealinnas.

2015. aastal kirjutas Järva Teataja kadunud inimestest. Teadmata kadunud inimeste leidmisel on kõige olulisem tegur aeg, seepärast tuleb neist politseile teada anda kohe. Faktid kõnelevad seda keelt, et üsna sagedasti esineb kadumisjuhtumites ka Järvamaa kui kohanimi.

Järvamaalt kadunud inimesed*

Alates jaanuarist 2000 on teadmata kadunud naine, kes toona oli 49aastane. Lahkus oma kodust Kareda vallas ja tema asukohta pole õnnestunud välja selgitada.

2007. aasta jaanuarist on kadunud sel ajal 62aastane olnud mees. Lähedased asusid teda otsima, nende teada oli mees 2005. aastal Albu vallast lahkunud ja side temaga oli katkenud.

2007. aasta veebruarist alates pole andmeid kadumise ajal 58aastase naise kohta. Lahkus Paidest oma kodust teadmata suunas.

2007. aasta oktoobrist alates puuduvad andmed siis 58aastase naise kohta, kes oli lahkunud Albu vallast.

2008. aasta juulis pöörduti politsei poole, et kindlaks teha toona 20aastase mehe asukoht, keda viimati oli nähtud sama aasta juunis Tallinnas, kuid lähedastel puudus teadmine tema edaspidisest asukohast.

2011. aasta augustis andsid lähedased teada, et umbes kaheksa aastat puuduvad andmed mehe kohta, kes politseile teatamise ajaks pidi olema 61aastane.

2013. aasta augustis lahkus oma elukohast Türil 81aastane naine ja tema asukoht on teadmata.

2014. aasta augustis teatati Imavere vallast kadunud 66aastasest mehest, keda pole õnnestunud praeguseni leida.

*2015. aasta oktoobri lõpu seisuga

Allikas: politsei- ja piirivalveamet

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles