Lastega reisile? Tallinna-Tartu maanteel sõitis teadmata juhi poolt juhitud auto, kus kõik täiskasvanud olid purjus

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei tabas ärandamises kahtlustatavad. Foto on illustratiivne. 
Politsei tabas ärandamises kahtlustatavad. Foto on illustratiivne. Foto: Marko Saarm

Paide politseijaoskonna juht Margus Toomsalu kinnitas, et aastavahetus möödus mundrikandjate jaoks tõsisemate vahejuhtumiteta. Politsei abi vajati seitsmel korral, kainenema toimetati kolm inimest.

 

31. detsembril kella 23.18 ajal juhtus liiklusõnnetus Tarbja külas Tallinn-Tartu maantee 85. kilomeetril, kus Tallinna poole sõitnud sõiduauto Ford Focus kaldus vasakule üle vastassuuna teelt välja, kuid jäi ratastele. Sõidukis oli kokku neli inimest, neist kaks täiskasvanut ja kaks väikelast, kes kõik toimetati haiglasse kontrolli. Õnneks autos olnud lapsed vigastada ei saanud, kuid raskemaid vigastusi sai sõidukis viibinud naine. Kahjuks olid mõlemad autos olnud täiskasvanud – 30-aastane mees ja 33-aastane naine – tarvitanud alkoholi. Juhtunu täpsemad asjaolud, sealhulgas see, kes autot juhtis, on selgitamisel.

Politseinikud rahustasid maanteedel liiklust nii aastavahetusel kui ka pühadejärgsel perioodil täiendatud jõududega, liiklusest kõrvaldati üks alkoholi tarvitanud sõidukijuht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles