Ain-Alar Juhanson pälvis spordiedendaja preemia

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ain-Alar Juhanson on üks heategevusjooksu eestvedajatest.
Ain-Alar Juhanson on üks heategevusjooksu eestvedajatest. Foto: Jüri Suurkivi

„Spordiaasta tähed 2018“ galaüritusel sai Paidest pärit Ain-Alar Juhanson, Ironman Tallinna, Paide triatloni ja paljude teiste triatlonivõistluste korraldaja ja treener Eesti kultuurkapitali aastapreemia trialtoni populariseerija ja võistluste korraldaja, silmapaistvate liikuma kutsuvate eeskujuprojektide algatajana.

 

Ain-Alar Juhanson ütles, et 2018. aastal, Eesti Vabariigi juubeliaastal, oli Eestis kõigi aegade suurima osalejaskonnaga ja kõige rahvusvahelisem triatlonihooaeg. Sportimise ja kaasaelamise rõõmu jagus tuhandetele inimestele Eestis ning enam kui 50 riigi triatleetidele ja spordisõpradele kohapeal või otseülekande vahendusel!

„Nii Euroopa meistrivõistluste võõrustamine Tartus kui ka ammmuse ühise unistuse Ironman Tallinna teostumine on olnud suure mõjuga tutvustamaks Eestit uuel moel sportlikele ja aktiivsetele inimestele üle maailma. Sellel on suur mõju turismile ja majandusele, kuid kindlasti ka triatloni arengule ja sportlike eluviiside edendamisele Eestis.“

„Tänan hea eeskuju persoone läbi aastate, koostööpartnerid ning sponsoreid, triatloni- ja spordiklubisid, tuhandeid vabatahtlikke, sadu korraldajaid ja kõiki osalejaid triatlonirajal. Just teile, osalejatele, oleme seda ühiselt teinud."

Ain-Alar Juhanson ütless, et 2018. aastal, Eesti Vabariigi juubeliaastal, oli Eestis kõigi aegade suurima osalejaskonnaga ja kõige rahvusvahelisem triatlonihooaeg.

Uue aasta Eesti triatlonikalendris on palju üritusi, olgu siis rahvatriatlonid või Ironmani sarja triatlonifestivalid, kuhu on juba üle tuhande osaleja rohkem kui 30 riigist registreerunud.

„Kui Raivo E. Tamm suudab, kuidas siis minagi?“ küsis üks pealkiri. Tõesti, eeskujud loevad ning soovin julgust ja pealehakkamist triatloni harrastamiseks. Kõik saavad hakkama, kõik on võimalik!“

Uuri lisaks siit!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles