Soojatootja investeerib sel aastal miljoneid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tapa katlamaja
Tapa katlamaja Foto: N.R. Energy

Maapiirkondade soojatootja OÜ N.R. Energy investeerib 2019. aastal kokku ligi 6 miljonit eurot kaugküttevõrkude renoveerimiseks ja laiendamiseks. 

Suurimateks investeeringuteks on ettevõte plaaninud kaks miljonit eurot Tapa uue reservkatlamaja rajamiseks ja kaks miljonit Rummu aleviku kaugküttevõrgu renoveerimiseks.

2019. aastal jätkab N.R. Energy investeeringute ettevalmistamist ka teiste hulgas Oisu ja Tarbja kaugküttetorustikesse. Ettevõtte investeeringud katlamajadese ja kaugküttetorustikesse üle Eesti ulatuvad lähiaastatel veel umbes 8 miljoni euroni.

N.R. Energy juhatuse liikme Ahto Tisleri sõnul loovad investeeringud eelduse kaugkütte hinna langetamiseks soojatarbijatele. «Kaasaegsete küttetorustike rajamine vähendab kadusid ning lubab mitmel pool liituda uutel ettevõtetel ning elumajadel. Uued katlamajade töötavad efektiivsemalt ja kasutavad taastuvenergiat, mis omakorda lubab toota sooja keskkonnasäästlikumalt,» rääkis Tisler.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles