Politsei otsib Järvamaal kadunud 44-aastast Raivot

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadunud Raivo
Kadunud Raivo Foto: Erakogu

Politsei palub kaasabi selgitamaks eile õhtul Türi linnas oma kodust teadmata suunas lahkunud 44-aastase Raivo asukohta.

 

Mees lahkus kodust eile kella 20 ajal teadmata suunas ega ole sinna praeguseni naasnud. Telefoni tal kaasas ei ole.

Paide politseijaoskonna välijuht Raimond Innos selgitas, et politsei on koostöös lähedastega kogunud infot võimalike kohtade kohta, kuhu mees võis suunduda. „Oleme suhelnud mehe lähedaste, tuttavate ja töökaaslastega, kontrollinud ümberkaudset piirkonda ja erinevaid paiku, kuhu ta siiani kogutud info põhjal minna võis. Paraku ei ole meest seni leida õnnestunud,“ rääkis Innos.

Paide politseijaoskonna välijuht Raimond Innos selgitas, et politsei on koostöös lähedastega kogunud infot võimalike kohtade kohta, kuhu mees võis suunduda.

„Palume kohalike elanike abi ja infot anda kõigil, kes on alates eilsest õhtust Türi kandis kirjeldusele vastavat meest liikvel näinud,“ lisas välijuht.

Raivo on umbes 180 cm pikk ja kõhnema kehaehitusega. Kodust lahkudes oli tal seljas pikem tumesinine jope, mille kapuuts on karvase äärega. Tavaliselt kannab mees kapuutsi peas. Jalas olid mehel musta värvi talvepüksid ja peas tume spordimüts. Mehe isikukirjeldus on edastatud politseipatrullidele, kes teda piirkonnast otsivad.

Kõigil, kes on märganud kirjeldusele vastavat meest liikumas või omavad infot tema asukohast, palume sellest teada anda hädaabinumbril 112.

KADUMISJUHTUMID JÄRVAMAAL

Viimasel ajal on Järvamaal olnud palju kadumis/äraminemisjuhtumeid. Olgu meenutuseks öeldud, et eelmisel nädalal leiti Järvamaalt surnuna umbes poolteist kuud kadunud olnud vanahärra. 

Detsembri esimeses pooles saatis politsei välja teate, et Türi hooldekodust on lahkunud eakas vaegnägijast mees. Paraku leiti ta paar tundi hiljem surnuna.

Politsei otsib endiselt aga jõulude paiku Roosna-Allikul kodust lahkunud 81aastast Luulet.

Samuti kadus suvel lähedaste eest 28aastane Age.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles