Türi kooli vilistlane pääses teadusraketi pardale

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Rakett 69 Facebooki leht

Laupäeval alustas jõudis ETV eetrisse teadussarja „Rakett 69” üheksanda hooaja avasaade, kus selgitati välja need 15 noort, kes alustavad võistlemist lõppsaatesse jõudmise nimel. Õnnelike hulka valiti ka üks Järvamaa neiu.

“Rakett 69” startis Ahhaa teaduskeskuses, kus said kokku eelvoorudest valitud 30 taibukat Eesti noort. “Juba üheksandat hooaega otsime noori, kellel teadmised panevad silmad särama, kes suudavad inspireerida kõiki teisi enda ümber ning tuua eesti teadusesse uusi tuuli,” on saatejuht Aigar Vaigu uueks põnevaks hooajaks valmis. Avasaate lõpuks selgusid need 15 noort, kes pääsevad “Rakett 69” üheksandale lennule võistlema kümnetuhande euro suuruse teadusstipendiumi nimel.

Valitute hulka pääses ka Türi põhikooli vilistlane, nüüd Hugo Treffneri gümnaasiumis õppiv Heili Aavola. Neiu on põhivõistlusele lootnud pääseda ka ühel varasema hooajal, ent ei osutunud siis valituks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles