Vaata, kes on "Jõulumeeleolu" konkursi võitjad

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Paide linn Facebook

Kolmandat korda toimunud Paide linna konkurss "Jõulumeeleolu" selgitas välja seekordsed tublimad vaateakende ja koduhoovide kaunistajad.

Kinnistuid ja vaateaknaid hindasid Siret Pihelgas, Peeter Saldre, Kulno Klein, Marje-Ly Rebas, Natalja Haug, Anne Oja ja Tiina Kivila. Komisjoni esimehe, abilinnapea Siret Pihelgase sõnul olid inimesed sel aastal palju rõhku pannud vaateakendele. "Panime tähele, et kauneid vaateaknad olid tänavu rohkem kui varem, seda just eramajade ja asutuste puhul. Nt Paide Masinatehas ei piirdunud üksnes traktori valgustamisega, vaid kogu ettevõtte õu oli väga kauniks muudetud. Esimeses kategoorias jäid sõelale kolm Kriilevälja elamut. Seda mitte sellepärast, et just nagu me mujale ei jõudnudki, vaid sellise tulemuse saime žüriiliikmete punktide summeerimisel. Üle vaatasime kõik Paide linna suuremad asulad ning konkursile esitatud kinnistud," selgitas Pihelgas. "Valgma külale otsustasime anda eripreemia kauni jõuluvalgustuse eest külatänavatel."

Pihelgas lisas, et järgmisel aastal tuleb konkurss taas. "Tahame järgmiseks aastaks konkursitingimusi natuke muuta ning vaadata asja laiemalt - mitte ainult jõulutulede osas, vaid hinnata ka inimeste muid leidlikke nippe, kuidas pime aeg rõõmsamalt mööda saata."

Pereelamute kategooria:

Kriilevälja küla Nurme tn 6 kinnistu, Tiit Poopuu

Kriilevälja küla Allika tn 1 kinnistu, Laura Huopolainen

Kriilevälja küla Rukkilille tee 13 kinnistu, Liia Koppel

Vaateakende, asutuste ja ettevõtete kategooria:

Tööstuse tn 7//9 kinnistu, PMT OÜ

Vee tn 6 kinnistu, Ingrid ja Tarmo Alt

Eripreemia:

Valgma küla

Rida- ja korterelamute kategoorias võitjat välja ei selgitatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles