Vallavalitsus täienes uute spetsialistidega

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingrid Hiis
Ingrid Hiis Foto: Erakogu

Eelmise aasta lõpul kuulutas Türi vallavalitsus välja konkursi, et leida haridus-, kultuuri- ja sotsiaalosakonna juhatajat, lastekaitsespetsialisti ja eestkostespetsialisti.

Konkursi tulemusel töötab 2. jaanuarist Türi vallavalitsuses eestkostespetsialistina Ingrid Hiis, kes varem on olnud vallas sotsiaaltööspetsialist.
Ingrid Hiis on lõpetanud Tallinna Ülikooli pedagoogilise seminari sotsiaaltöö erialal ja pärast ülikooli lõppu kolinud elama Haapsallu. «Töötasin Haapsalu neuroloogilises rehabilitatsioonikeskuses sotsiaaltöötajana, minu töö oli seotud klientide nõustamise, abistamise ja rehabilitatsiooniteenusega. Olen oma töös kokku puutunud ka laste ja noortega,» ütleb ta enda tutvustuseks.
21. jaanuarist alustab haridus-, kultuuri- ja sotsiaalosakonna juhataja asendajana tööd Rünno Lass.
Lass on lõpetanud Tartu Ülikooli filosoofiateaduskonna ajaloo erialal, Tartu Ülikooli Pärnu kolledži sotsiaaltöö korralduse erialal, Tartu Ülikooli Euroopa kolledži Euroopa õpingute erialal ja Tartu Ülikooli majandusteaduskonnas ärijuhtimise erialal, olles mitmekordne magister.
Ta on olnud Eivere ja Koeru hooldekodu ning Albu põhikooli direktor, samuti sotsiaalkindlustusametis ekspertiisi ja sotsiaaltoetuste talituse nõunik.
Lastekaitsespetsialistina hakkab veebruaris tööle Kairi Kärner, kes on lõpetanud Tartu Ülikooli Pärnu kolledži sotsiaaltöö korralduse erialal ning töötanud sotsiaalpedagoogi, abikasvataja, karjääriinfospetsialisti ja juhtumikorraldaja ning sotsiaaltöö­spetsialistina. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles