Järvamaa parimaid sportlasi saab valida viimaseid päevi

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olavi Allase kodustel jooksuradadel.
Olavi Allase kodustel jooksuradadel. Foto: Anne Põder

Kuni 10. jaanuarini on võimalik oma arvamus öelda Järvamaa 2018. aasta parimate sportlaste valimise hääletusel.

Järvamaa spordiliidu eestvõtmisel valitakse taas 2018. aasta Järvamaa parimaid sportlasi. Selleks on internetis loodud avalik hääletuskeskkond, kus iga spordisõber saab oma hääle anda.

Tee oma valik siin

Järvamaa spordiliidu tegevjuht Piret Maaring selgitas, et hääle saab anda igas kategoorias kolmele parimale sportlasele. Spordiveteranide katagoorias valitakse vaid üks parim mees- ja naissportlane. «Kandidaadid on tänavuste tulemuste põhjal hääletuskeskkonnas juba üles seatud ning valik tuleb teha nende põhjal,» selgitas ta.

Rahvahääletuse ankeet on avatud 10. jaanuari südaööni.

Maaring märkis, et vastavalt Järvamaa parima sportlase valimise juhendile selgitatakse aasta parimad kolme erineva küsitlusringi abil. Lõplik tulemus selgub rahva, spordiorganisatsioonide ja Järvamaa spordiliidu juhatuse hääletuse tulemuste summeerimisel.

Järvamaa parimad sportlased, Järvamaa omavalitsuste liidu spordipreemiate saajad ning maakonna sportlikum pere saavad auhinnad kätte 16. veebruaril Paide spordikeskuses peetaval suurel spordipeol.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles