Neemelo nimi tõi Tarbjale jalgpallitrenni mitukümmend mudilast

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Paide linnameeskond

Paide Linnameeskond avas kolmapäeval Tarbjal uue treeninggrupi lasteaialastele vanuses 4.-7. aastat. Kokku osales esimesel treeningul 26 noort jalgpallihuvilist last. 

 

„Lapsed olid kõik väga tublid ja tegid harjutusi ilusti lõpuni kaasa ja enamus proovijaist lubas järgmisel kolmapäeval tagasi tulla. Seega kokkuvõttes oleme leidnud Paide LM klubina hakkajaid lapsi juurde ja samuti oleme nüüdsest esindatud ka Tarbjal,“ kommenteerist esimest treeningut Paide Linnameeskonna noortetöö juht Kert Kütt.

Edaspidi toimuvad treeningud Tarbja võimlas igal kolmapäeval kell 15.15-16. 

Noori vutisõpru treenib esindusmeeskonna ründaja Tarmo Neemelo, kes on ka varasemalt kokku puutunud treeneritööga. „Treening oli väga emotsiooniderohke nagu nii väikeste laste puhul ikka, kohal oli väga palju lapsi, kes kõik võtsid aktiivselt osa treeningust. Lapsed olid nagu ikka, toredad, tegid harjutusi kaasa, vahepeal ka tähelepanu hajus ja jooksid niisama ringi - see on loomulik sellise vanuse puhul.“

Tarbja kõrval toimuvad Linnameeskonna noorte treeningud veel ka Paides, Tapal, Türil, Koerus, Järva-Jaanis, Aravetel, Roosna-Allikul ja Kärus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles