Vabaerakond avalikustas enda valimisnimekirja

Silja Vilbu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Herkel.
Andres Herkel. Foto: Eero Vabamägi

Pühapäeval Harjumaal Padisel toimunud Vabaerakonna üldkogul avalikustas erakond enda valimisnimekirja riigikogu valimisteks. Vabaerakond läheb valimistele täisnimekirjaga (125 kandidaati). Esialgu toodi välja aga nii öelda edurivi.

Vabaerakonna ridades kandideerivad kevadistel riigikogu valimistel esimees Kaul Nurm, erakonna riigikogu fraktsiooni juht Andres Herkel, parlamendi riigikaitsekomisjoni liige Ain Lutsepp, Vabaerakonna juhatuse liige ja lavastaja Neeme Kuningas, riigikogu liige ja aastaid puuetega inimeste heaolu eest seisnud Tiina Kangro, ajakirjanik Juku-Kalle Raid ja Tartu erakorralise meditsiini osakonna pikaajaline juht, dr Kuido Nõmm.

Vabaerakonna esimehe Kaul Nurme kinnitusel läheb Vabaerakond tänavustele valimistele vastu selgelt kõige tugevama regionaalprogrammiga, mille sisuks on uudne ja teostatav plaan maapiirkondade elustandardi järeleaitamiseks. "Meil on väga konkreetne nägemus, kuidas anda maapiirkondades enam kui 3000 taluperele ja ettevõtjale sisukat ja tasuvat aastaringset tegevust," rõhutas Nurm.

Vabaerakonna maksupoliitiline põhilubadus on langetada palgalt makstavat tulumaksu 12 protsendini. "Meie ei luba valijatele, et raha tuleb kusagilt iseenesest," rõhutas Nurm. "Puudujääv raha korjatakse kokku ettevõtete omakapitalimaksuna, mis jääb maksimaalselt ühe protsendi suuruseks. Me ei võlu kübarast rohkem raha kõigile, vaid nihutame maksukoormuse töö tegemise juurest töö tulemuste ehk kasumi teenimise juurde."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles