Kurikaelad lõhuvad uuenenud Vallimäge

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lisaks valgustitele on Vallimäel maha murtud ka üks metallaed.
Lisaks valgustitele on Vallimäel maha murtud ka üks metallaed. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Paide linnavolikogu liige Tarmo Alt avastas, et Vallimäel pole enam ühtegi madalat valgustit, mida ei «kaunistaks» mõni porine jalajälg. «See pole poisikeste töö, need jalajäljed on ikka üle number 40,» sõnas ta.

Alt tõstatas Vallimäe-probleemi ka linnavolikogu viimasel istungil, misjärel pesti valgustid puhtaks. Kui palju valgusteid on pikali pekstud, ei oska Alt täpselt öeldagi, tema tähelepanekut mööda lõhutakse kõige sagedamini kirikupoolses nurgas, mis on jäänud pimedaks.

Alt lisas, et on Vallimäele ka politsei välja kutsunud. «Politseinikke tahan mina küll kiita, sest nad tulevad kiiresti kohale,» märkis ta.
Alt kutsus rohkem õhtuti Vallimäele jalutama ja soovitas seal laamendavad noorukeid märgates nad korrale kustuda või politseisse helistada. «Nad peavad aru saama, et Vallimägi on korralikele linnakodanikele, mitte mõni pätipark,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles