Katri tahab jääda koduturu fassaadieksperdiks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katri juhataja Artur Kasaku sõnul tahab ettevõte ajaga kaasas käia. Paari nädala eest sai kauplus uue segistite stendi.
Katri juhataja Artur Kasaku sõnul tahab ettevõte ajaga kaasas käia. Paari nädala eest sai kauplus uue segistite stendi. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Täna 20. tegevusaastat tähistav aktsiaselts Katri välismaa poole ei kiika ja ootab hoopis eestimaalaste rahakoti kosumist, et kasutada fassaaditöödel ka uudseid nanotehnoloogilisi materjale.

Katri juhataja Artur Kasaku ja ehitusjuhi Viktor Kasaku hinnangul on ettevõte üks vähestest 20 aasta eest alustanud ehitusfirmadest, kes on jäänud püsima ja tegutseb siiani esialgse nime all.
Katri tugevuseks peavad nad kahel jalal – ehitusel ja kaubandusel – seismist.


Viktor Kasak kinnitab, et käibe suhtes on olulised mõlemad valdkonnad. Kui 2008 hakkas näiteks ehitusturg ära langema, toimis ehitusmaterjalide müük veel edukalt.
Eelmisel aastal andis kaubandus käibest 70% ja ehitus vaid 30%, tänavu tegi ehitus pärast kaht kriisiaastat ligi sajaprotsendise kasvu.
 

Copy

Märksõnad

Tagasi üles