Kauplusekett kutsub boonusraha kasutama

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide Maxima
Paide Maxima Foto: Dmitri Kotjuh

Maxima lojaalsetel klientidel on veel 1,1 miljoni jagu boonustena kogunenud raha kasutamata. Seega kutsub kauplusekett kõiki «aitäh» kaardi omanikke üles oma ostude eest teenitud raha kulutama.

Maxima kliendikaardi omanikud saavad kuni 31. märtsini sel aastal kasutada möödunud aastal kogutud rahalisi boonuseid. Aastaga kogusid kliendid 3,9 miljoni jagu Maxima raha.

Maxima Eesti kommertsdirektor Kristina Mustonen ütles, et klientide kogutud summad küünivad päris kõrgele. „Kui rääkida huvitavatest numbritest, siis suurim kogutud boonuste summa oli eelmisel aastal ühel kliendil 737,7 eurot. See summa on muide siiani ka kasutamata,” lausus ta.

Mustonen lisas, et selline summa iseloomustab ühe leibkonnaliikme vähemalt seitsme kuu toiduraha suurust. „Märtsi lõpuni on veel omajagu aega, mil kogutud boonuseid saab kasutada, seega kutsun kõiki meile kauplustesse ostlema, et kogutud boonused kaotsi ei läheks,“ ütles ta.

Kokku on Maxima klientidel kulutada lausa 1,1 miljoni eest Maxima raha.

Maxima kliendikaardiga ei kogu boonusraha alkoholi- ega tubakatoodetelt. Boonusraha jääki näeb enda ostutšekilt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles