Järva-Madise vallamaja ei pruugi müüki minna

Silja Vilbu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järva-Madise vallamaja
Järva-Madise vallamaja Foto: Dmitri Kotjuh

Esmaspäeval esitasid Järva-Madise küla elanikud petitsiooni Järva-Madisel asuva Albu vana vallamaja erakätesse müügi vastu. Tänaseks on Järva vallavanem Rait Pihelgas öelnud, et tõenäoliselt jääb maja müük katki.

Pihelgas andis teada, et ei saanud kahjuks pühapäeval olnud Järva-Madise külaseltsi koosolekul osaleda, sest oli haige. Siiski on tal hea meel, et sealne kogukond on aktiviseerinud ja soovib vanas vallamajas toimetama hakata.

"Täpsustuseks: valla soov ei ole olnud kunagi ilmtingimata hoonet müüa, vaid leida hea peremees, kuna omavalitsusel on palju hooneid ja piiratud ressursid. Oleme kohtunud kolmepoolselt: külaseltsi juhatus, mina ja Kvatro Kinnisvarahalduse OÜ esindaja ning selgelt tuli välja, et kõik osapooled soovivad konstruktiivset lahendust ja tüli on viimane, mida soovitakse," selgitas Pihelgas.

Ta lisas, et temale on vallamaja müügi teema maas ja usutavasti kevadeks on Järva-Madise külaselts hoone valdaja. Lõpliku otsuse teeb siiski volikogu.

Järva-Madise vallamaja ostu vastu huvi tundnud Kvatro Kinnisvarahalduse OÜ juhatuse liige Andry Krass ütles praeguse olukorda kohta, et otsustusõigus on Järva valla käes ja Kvatro aktsepteerib valla otsust, ükskõik milline see ka ei oleks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles