Eesti Laulu nädal toob ekraanile kaks kontserti ja kolm erisaadet

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljal kontserdil astuvad publiku ette solistid Jarek Kasar, Mari Kalkun ja Jaan Pehk koos Vanalinna Hariduskolleegiumi keelpilliorkestriga. Kavale lisavad kaalu Kirke Karja klahvpillidel, Peedu Kass kontrabassil ja Hans Kurvits löökriistadel. Koosseisu juhatab Rasmus Puur.
Neljal kontserdil astuvad publiku ette solistid Jarek Kasar, Mari Kalkun ja Jaan Pehk koos Vanalinna Hariduskolleegiumi keelpilliorkestriga. Kavale lisavad kaalu Kirke Karja klahvpillidel, Peedu Kass kontrabassil ja Hans Kurvits löökriistadel. Koosseisu juhatab Rasmus Puur. Foto: Siim Vahur

Sel neljapäeval ja laupäeval selguvad Tartus need 12 artisti, kes pääsevad Eesti Laulu suurde finaali, mis on  16. veebruaril Saku Suurhallis. Lisaks poolfinaalidele jõuab sel nädalal televaatajateni kolm erisaadet, mis annavad humoorikate reportaažidega edasi kohapealset melu.

Esimest korda jõuab Eesti Laul kaasaelajateni kolme avaliku kontserdiga. Poolfinaalid on juba sel neljapäeval ja laupäeval Tartus – aasta oodatuimast muusikapeost teevad otseülekande ETV ja ETV+, veebi vahendusel saab suursündmusele kaasa elada ERR.ee portaalis.

Poolfinaalides astub võistlustulle 24 artisti, neist 12 ootab ees suur finaal 16. veebruaril. Seekordset Eesti Laulu veavad laval hea huumori poolest tuntud Ott Sepp ja Piret Krumm, neile lisaks on juba poolfinaalides oodata ka  üllatusi. Kui esimeses poolfinaalis astub lavale Maarja, kes esitab täiesti uues võtmes loo “Keelatud maa”, siis teise poolfinaali üllatusartist selgub alles otsesaates laupäeval.

Lisaks poolfinaalidele saab ERRi vahendusel osa kõigest sellest, mis toimub Tartu Ülikooli spordihoones lavashow kõrval. Laupäeval juhatab poolfinaali sisse ETV erisaade algusega 18.45. Tartusse suunduvad Eesti Laulule aga kaasa elama ka Märt Koik, Mattias Naan ja Kaarel Nõmmik, kes võtavad neljapäeval ja laupäeval ETV2 ekraanil kohal sisse humoorika erisaatega “Ongi Eesti Laul” – lõbusa trio otselülitused spordihoonest algavad mõlemal päeval kell 21.

Teiste seas pürib Eurovisionile ka Türilt pärit muusik Jaan Pehk looga “Parmumäng” (esitajad Cätlin Mägi ja Jaan Pehk, muusika Cätlin Mägi,; sõnad Jaan Pehk).

Eesti Laulu poolfinaalide otseülekanded algavad ETV, ETV+ ja ERRi portaalis neljapäeval ja laupäeval kell 19, otseülekanne jätkub kell 21.30 pärast “Aktuaalset kaamerat”.

Erisaade “Ongi Eesti Laul” on ETV2 ekraanil neljapäeval ja laupäeval kell 21.

Erisaade “Eesti Laulu eel” on ETV ekraanil laupäeval kell 18.45.

Eesti Laulu poolfinaalide tutvustus!

Kõik poolfinaalide laulud leiab Eesti Laulu kodulehelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles